Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Läskig dröm

Var bara tvungen om att skriva om min läskiga dröm. Usch!

Jag drömde att jag gick över tiden för mens. Det första jag tänkte på var att NEJ då kanske vi inte hinner med att börja i vecka 11. Sen gick det några dagar och jag och mannen satt i soffan och slappade. Då kände jag hur det rann till och jag rusade på toa. Massa blod och ett miniembryo på pappret. Den ångesten. Vi hade lyckats själva men jag fick ett missfall utan att veta att jag var gravid.

Varför drömmer jag så här??? Kanske eftersom vi har planerat en ny IVF. Kanske för att läkaren där tyckte att blodprov var dumt att ta så tidigt som vår gamla klinik gjort istället för gravtest. De tidiga missfallen vill man inte veta om utan det är ett barn man vill ha, så resonerade han. Känns väl förnuftigt!

Ska försöka skaka av mig drömmen. Lyckats själva denna gången vore omöjligt då jag faktiskt inte har någon aning om när äl var. Lite märkligt då jag alltid har väldigt ont. Visserligen har jag gått på en del smärtstillande nu i dagarna. Spännande att se när mensen kommer. He! Not!

En reaktion på ”Läskig dröm

  1. Hej, hittade precis in till din blogg! Har också haft en kämpig resa då jag har ett genetiskt fel som gör att jag väldigt lätt får missfall.

    Håller alla tummar jag kan för er <3
    sandradf.tumblr.com och facebook.com/villhabebis
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *