Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Läsläxa & akupunktur6

Idag fick jag en bok med posten. Den ska jag läsa innan kursen Sorgebearbetning börjar. Den 23 september är det dags.

  
Klockan 13 var det dags för akupunktur. Idag mådde jag lite bättre. Men när hon satte nålarna så gjorde det väldigt ont. Jag fick några i korsryggen och någon på skinkorna. Efter ett tag kom hon in och skruvade igen. Aj aj! Det kändes. Sen när tiden nästan var slut så började jag känna mig yr och kallsvettades så då avbröt hon.

När jag kom hem så läste jag lite i boken tills ögonen gick i kors. Jag blir extremt trött av akupunktur. Är det vanligt? Så jag la mig och vilade en stund.

Under kvällen satt jag mest och tittade på Netflix. Ikväll blev det Hjørdis, en dansk serie och uppföljare till Rita. Lite feel good sådär. Den handlar om en lärare på en skola.

Jag känner mig så glad de dagar då jag mår lite bättre. Men sen när smärtan kommer tillbaka så blir jag så fruktansvärt uppgiven. Jag kan inte styra över den. Det finns inget jag kan göra för att må bättre.

4 reaktioner på ”Läsläxa & akupunktur6

  1. Sophie: Så långt har jag inte kommit ännu. Skulle nog också ta illa upp av det. Vi får se hur kursen är. Jag är lite rädd för att må sämre. :-/

  2. Tror det beror mycket på vilken typ av behandling man får, jag var ofta trött i början av min akupunktur medans jag nu blir pigg som en mört :-)
    Har läst boken, men inte gjort övningarna (än). Den var ok, jag reagerade illa på ett avsnitt där det påstods att människor springer till kyrkogården hela tiden för att det ger en falsk känsla av kontakt med den avlidna. Jag kände mig stött, som att det var ngt onaturligt, för sonens grav har betytt oerhört mkt för mitt sorgearbete! <3

  3. Det är jättevanligt att bli trött av akupunktur. Jag försöker alltid ta akupunktur efter jobb eftersom jag blir så trött..skönt att vila efter. Kram!

  4. Kan inte du berätta sen hur boken var?:)
    Blir ju en frustration när man känner att man mår bra och då känner glädje.då hoppas man ju på att ska få vara så.förstår att du blir ledsen sen då när smärtan åter är där..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *