Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ledsen :(

Jag kunde inte somna i natt heller. Funderar på om det är östrogenplåstret som gör det. Visserligen så sov jag mer än halva dagen igår.

Idag har jag känt mig seg. Det blir jag alltid dagen efter ett migränanfall. Hela kroppen blir helt slut. Jag tog mig ändå ut på en liten promenad. Men fick gå hem igen för det började regna. Börjar känna av den där spraybubblan nu känner jag. Att jag mår dåligt av Synarelan. Jag som hade hoppats på att slippa det. Gick hela tiden och hoppades på att inte träffa på någon jag känner. För jag känner mig så osocial. Hatar den känslan. Jag hade i alla fall tur och slapp det.

Jag har försökt vara utan smärtstillande hela dagen. För tanken var att vi skulle hem till några vänner och dricka vin och snacka skit. Men när klockan var 18 så låg jag i fosterställning i sängen och grät. Då FÅR jag faktiskt ta Oxikodon. Varför lida? Jag gjorde ändå ett försök. Så tyvärr måste vi stanna hemma idag. Det gör för ont. Jag blir så ledsen. Ville bara klä mig fint, sminka mig och göra vid håret. Men framför allt, träffa vänner. Vänner som jag saknar. Men de var förstående. Jag berättade om smärtor och alla mediciner. Jag får väl berätta mer ingående en annan dag när vi ses.

Hoppas ni alla får en mysig valborg. Nu ska jag väcka mannen som somnat på soffan och göra lite god middag i alla fall. Det blir Quesadillas. Mmmm!

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *