Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Liten blödning!

Usch! Idag efter ett toalettbesök så såg jag först lite rosa i toalettstolen och det kom rött på pappret. Jag hatar det! Så här sent bör man väl inte blöda?

Vid min första graviditet så blödde jag nu också och då visade det sig vara en polyp. Men nu har jag lite ont över vänstra skinkan också. Då hade jag inte ont.

Jag blir så orolig. Har kontaktat min BM. Nu måste jag ner på stan för det är dags för KBT. Pallar inte! Men har inte råd att avboka så här sent.

10 reaktioner på ”Liten blödning!

 1. Nej, men usch då! Hoppas att det bara va något tillfälligt som sköra slemhinnor.
  Bra med KBT, skönt att få prata av sig och jobba med sina tankar och känslor.
  Håller tummarna att allt ska gå bra!

  Kram från B

 2. Å nej va jobbigt!
  Vad säger Bm?
  Bra med samtal tror jag,skönt att kunna ventilera med en utomstående!
  Hoppas att de bara är en helt ofarlig blödning.
  Kramar

 3. Usch inte kul att läsa!! Vad sa bm? Hur snabbt ska ni kontrollera? Säkert ingen fara men man blir orolig. Om du är mer orolig hade jag sökt akut till gynakuten!!! Kram

 4. Jobbigt! :/ bra att du kontaktar BM för säkerhetsskull. Kbt är väl psykolog samtal? Det kanske ändå är bra fast det känns tufft. Kanske kan du förklara läget. Håller tummarna att allt är okej!

 5. Nej vad jobbigt med blod. Vad sa BM? Får ni göra en extra koll nu? Det är säkert ingen fara men förstår att det är jobbigt och håller tummarna för er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *