Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Lördag igen!

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår lite sådär. Har nog ätit för mycket julgodis för min gallgång bråkar en massa genom att krampa. Fett och choklad är inte det bästa gör mig tyvärr. Men det är ju så gott!!!

Det blir nog en väldigt lugn helg. Plånboken ekar tomt och jag är väldigt trött i kroppen. Hoppas på att orka ta mig ut och spana in lite julmarknader. Det är så mysigt. Är också sugen på att köpa hem någon god glögg. Har ni något tips? Har ni testat årets Blossa? Den ska smaka Earl Grey. Hm!

  
Jag såg att Madlady har 30% rabatt på skor idag och hittade de här. De ropade på mig med sitt fina namn. :)

Idag ska jag nog baka mer julgodis, fast någon snällare variant för min gallblåslösa kropp. Kanske det blir Saffrans Biscotti. Det är så gott!!!

Trevlig helg!

Kram! ❤️

2 reaktioner på ”Lördag igen!

  1. Ja men jag struntar i att skaffa barn då bara för att du säger det. Förstår du inte hur sårande det här var? Usch! Skäms på dig!!!

  2. Om du har problem med gallkänningar – ge sjutton i att äta fett, socker, starka kryddor med mera.

    Om du har ont om pengar – strunta i årgångsglöggen (vad den än må smaka), ny klänning till nyår, nya kängor och reor, oavsett de är i butik eller på nätet.

    Med alla dina problem – migrän, gallbesvär, endometrios, smärtor, trötthet och så vidare, skulle det kanske vara bäst att fundera på detta med att skaffa barn en gång till. En graviditet är påfrestande för kropp och själ, och ett spädbarn likaså. Och när barnet är fött, kan man inte ångra sig.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *