Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Magen!

Efter att jag förlorade min dotter Edda i vecka 22 så har jag tyckt att det har varit extremt jobbigt att se gravidmagar. Nöjda mammor som går och klappar sig på magen. Det har gjort för ont att se.

Nu har jag kommit på att jag gör likadant själv. Det är precis som att det är någon reflex det där med att klappa på magen. Samt att det lättar lite om det gör ont. 

Har ni tänkt på detta? 

Jag borde kanske gå omkring i en tröja där det står IVF-gravid och syskon på väg för min ängladotter för att inte göra andra längtande ledsna.

Så här ser jag ut nu. Magen börjar bli riktigt stor och fin. Jag älskar det!!! Hoppas att ni alla får uppleva detta. Jag trodde på allvar att jag aldrig skulle få uppleva detta igen. Att min enda gång var med Edda. Så nu är jag överlycklig!!!

11 reaktioner på ”Magen!

  1. Nu är det din tur. Du behöver inte ha en t-shirt som förklarar. Klappa magen och njut. Jättefin är du. Och förtjänar detta så mycket efter allt helvete du gått igenom.

  2. Bär magen med stolthet oavsett hur det blivit till. Du är jättefin och förtjänar verkligen detta! Kram




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *