Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Magen

Igår mådde jag riktigt illa hela dagen. Inget hjälpte. Så jag låg mest och kollade serier på Netflix.

Idag mår jag lite lite bättre. Funderar på att gå ut en runda i solen. Det ser härligt ut.

Min mage har börjat synas redan. Det ser inte ut som en tjockismage utan mer som en gravidmage. Den har samma form som när jag gick med Edda och nästan lika stor som den var i vecka 15. Hur ska detta sluta? Det känns lite mysigt med en mage. Tur jag inte träffar folk just nu för då hade jag fått dölja den.

  
Favoritmat just nu är jordgubbskräm och smörgåsrån. Inte det bästa kanske. Men bättre än inget.

5 dagar till VUL!!!

9 reaktioner på ”Magen

 1. Mysigt med en liten mage :)
  Har nog inte hängt med riktigt men är de en eller två bäbisar? :)
  Hoppas ditt illamående snart släpper! Mådde oxå ganska dåligt tidigt då jag va gravid.
  Kram

 2. Klart det är tarmarna. Men magen ser aldrig ut så när jag är ogravid. Livmodern har faktiskt redan växt till dubbel storlek. :)

 3. Hihi, det är definitivt bara tarmarna osv som är svullna i magen nu, livmodern ligger inte så högt i magen än! :)

 4. Äh, njut av magen oavsett om det är tarmar, gaser eller bäbis. Det är er tur nu!

 5. Ja magen blir ju lite extra svullen så ibörjan. Det kommer nog lägga sig lite för att sedan växa på så klart 😉 Lycka till på vul

 6. Tror det är för tidigt för att se magen än, det är bara tarmarna. Men snart kommer du se magen men inte förrän vecka 15-16

 7. Det är bara tarmarna, hinner lägga sig lite innan riktiga magen kommer, du kan vara lugn. Du kommer inte se höggravid ut i vecka 20 :) Man får ju lite panik när man ser gravid ut redan innan livmodern kommit upp. Det är så kul att det går så bra för er nu! Ska bli kul att följa er resa!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *