Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Månadens Blogg – Januari!

Jag har varit lite dålig på att uppdatera er med månadens blogg. Men nu ska jag försöka vara lite mer noga med det där. Tycker ni det är intressant?

I januari får en av mina IVF-vänner äran att vara månadens blogg. Hon är med i vår IVF-grupp. Men tyvärr har vi aldrig träffats ännu då vi bor lite långt ifrån varandra. Men det hoppas jag att det blir ändring på.

Hon har precis startat en blogg och jag tycker hon behöver lite extra uppmärksamhet och få lite följare. Hon och hennes man började sin utredning hösten 2013. Sommaren 2014 började de med IVF som ledde till 2 graviditeter men som tyvärr båda slutade med missfall. Hon har också fått opererats två gånger efter det pga cystor och sammanväxningar i buken. Men snart ska de förhoppningsvis köra igång med ett nytt försök.

Min Längtan kallar hon sig. Välkommen till bloggvärlden!!!

hanna
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *