Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Månadens Blogg – Juni

Då var det åter dags för en ny månad och en ny blogg som får äran att uppmärksammas lite extra. Tänk att det redan är juni, en av sommarmånaderna. Då får vi hoppas på att sommaren också kommer snart.

Den senaste tiden har det uppmärksammats en del om att singlar också borde ha rätt till behandling för att få sitt efterlängtade barn. Något som verkligen känns som på tiden. För tillfället får inte singlar någon hjälp alls i Sverige utan måste åka utomlands för att få hjälp. Ni kan läsa mer om det HÄR!

Då tycker jag att det passar bra att uppmärksamma en tjej som bloggar om sin ofrivilliga barnlöshet som singel. En Krokig Resa kallar hon bloggen för. Detta är en tjej som bor i Göteborg och som har valt att göra IVF i Danmark. Hon kände att hon inte hade tid att gå att vänta på att den rätte skulle komma och valde då att försöka bli med barn på egen hand. Tyvärr visade det sig att hon har ett lågt AMH-värde och att det då genast blev lite bråttom.

Hon ska nu köra igång sitt tredje försök och vi håller tummarna hårt att det kommer att gå vägen.

en krokig resa

2 reaktioner på ”Månadens Blogg – Juni

  1. Lotta: Hi hi! Vilken tur att du blev glad. Jag la upp den på Barnlängtan också. :)

  2. Åh tack, vad glad jag blir! Undrade lite vad som hänt när antalet visningar av bloggen stack iväg idag men nu förstår jag varför :)

    Välkomna alla nya läsare!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *