Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Månadens blogg – Maj

Under maj månad tänkte jag att Drömmar om smått ska få den äran att vara månadens blogg. Hennes blogg handlar om deras resa i adoptionsvärlden.

Vi har försökt lika länge vi två med att skaffa barn, det vill säga 5 år och 8 månader. Vi följdes först åt i ett forum på Familjeliv. Sedan blev det att vi följde varandras bloggar också. På den tiden hade hon en blogg som handlade om IVF.

Efter flera upprepade missfall, utredningar som inte hittat några fel, olika sorters medicinering, hormonstimulering och IVF-försök har dem nu valt att försöka bilda familj genom adoption.

Just nu väntar dem på det spännande samtalet om när de ska få åka och hämta sin son. Jag hoppas så att det där samtalet kommer snart. ❤

image

3 reaktioner på ”Månadens blogg – Maj

  1. Hanna: Vad tråkigt om du också har endometrios. Nej jag tror inte det är det som satt sig där. Det är nog mer magkatarr eller magsår. Har ett bråck på magmunnen. Kanske du också har det? Har du gjort någon gastroskopi? Lycka till med IVF.

  2. Hej!
    Jag googlade information om endometrios och hamnade här på din blogg. Jag misstänker starkt att jag har endo eftersom jag har de flesta symptomen och dessutom försökt bli gravid i mer än 2,5 år. Väntar nu på att få börja med IVF. När jag läste ett av dina inlägg om endometrios såg jag att du har haft smärtor i magsäcken/magsår som ett av dina symptom och detta har jag med. Har du fått klarhet i om detta har samband med endometriosen? För det är väl ganska ovanligt att det sätter sig såpass högt upp i buken?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *