Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Månadens Blogg – Oktober

Min lilla tävling gick inte så bra så jag valde att bestämma Månadens Blogg själv.

Jag har valt Lilla jag och min längtan som månadens blogg. De väntar på att få göra sitt första IVF-försök. Men tyvärr måste de vänta längre än vad många av oss andra behöver. Detta för att de måste göra IVF med PGD eftersom hon har en sjukdom i släkten med 50% ärftlighetsrisk. Följ deras resa från sjukdomsutredning fram till det jag hoppas blir deras gemensamma barn.

  

2 reaktioner på ”Månadens Blogg – Oktober

  1. Oj, det är ju min blogg =) Tack så mycket. Har inte skrivit något på ett tag då jag haft fullt upp på jobbet och varit slut när jag kommer hem. Men hade tänkt att jag skulle skriva ett inlägg imorgon och det passa ju bra nu när jag blev månadens blogg =)
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *