Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Månadens blogg – tävling

Jag kom av mig med månadens blogg tydligen. September fick aldrig någon. Så nu tänkte jag att ni ska få vara med och tävla om en plats. Låter det roligt? Skriv en kommentar och berätta lite kort om er själva så kommer jag att dra en vinnare. Den får ligga på min sida Månadens Blogg under oktober månad.

Regler: Enda kravet är att du bloggar om ofrivillig barnlöshet och inte har några barn ännu.

2 reaktioner på ”Månadens blogg – tävling

  1. Roligt med delade bloggar, när man trampar i träsket är det skönt att få läsa om andra. Barnlöshet eller infertilitet lämnar spår som aldrig försvinner även om man får ett barn. Glädjen är aldrig heller så stor som när någon från dessa bloggar plussar! Så mycket kärlek!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *