Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Måndagsmys

Idag mår jag lite bättre men känner mig inte helt återställd. Mannen jobbar kväll och jag ligger i soffan iklädd min OnePiece och tittar på 3:e säsongen av Revenge. En serie som jag fastnat för men som jag får ha för mig själv. Det är något speciellt med serier. Jag gillar det nästan bättre än filmer. För de är lite lagom långa. Man kan ta en paus mellan. Dela upp under flera dagar. Att ha något att längta efter. Jag längtar till maj när nya Game of thrones börjar. En annan favoritserie. Vad har ni för favoriter? Har ni något bra tips?

Snö, snö, snö. Jag gillar inte den. Men den gör allt mycket ljusare ute. Så lite mysigt är det ändå. Jag bara längtar efter att få åka utomlands till värmen och solen. Vi funderar på en sån resa ändå innan nästa IVF. Att ladda batterierna efter min operation som jag inte hört något av ännu. Jag undrar vad som händer. Kommer man få ett brev med en operationsdag eller ska man träffa en läkare först?

Glöm inte rösta på min blogg på Besökstoppen. Även om det nog är kört nu. Det behöver bara ta en minut eller två. Tack för hjälpen! :)

image

3 reaktioner på ”Måndagsmys

  1. Förutom Game of thrones så följer jag just nu The Walking dead (arrrghhh vad bra!) Sons of anarchy (blir bara bättre och bättre!) och True blood (blivit lite sämre nu på slutet tycker jag) Innan dess var det Desperate housewifes och My name is Earl. har även hört att Orange is the new black ska vara bra. Kram!

  2. Linda: Tack för tips! :)

    Buffy och Veronica Mars har jag sett men inte Fringe så det måste kollas upp. :)

  3. Då måste jag tippa om 3 av mina favoritserier som har kvinnliga huvudroller (man blir lätt less på att de flesta serierna har en massa karlar bara). ”Buffy the vampire slayer”, ”Fringe” &” Veronica Mars”. Buffy tittade jag på under en halvlång sjukskrivning & det är en av de bästa serierna jag sett, man känner verkligen med karaktärerna. Ja, den är cheesy – men det är meningen! Om man ändå vill se lite karlar är ”The Wire” en fantastisk serie.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *