Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Mår ok

Jag försöker tänka på det positiva här i livet just nu. Därför har jag inte orkat skriva om mitt läkarbesök ännu. Men jag ska göra det nästa vecka när jag har solat klart mina ben. :)

Idag är det 3 år sedan Edda föddes. Det känns tungt i mitt hjärta. Jag önskar att hon var med oss. Vårt liv skulle sett väldigt annorlunda ut. Jag undrar vad vi hade gjort idag. Varit på semester och lekt antagligen. Istället sitter vi ensamma här jag och min man.

Hoppas ni har en fin sommar trots det här eviga blåsandet.

4 reaktioner på ”Mår ok

  1. Skönt att du mår okej! 3år har gått, man tänker alltid på tänk om h*n fått leva. Tänk om vi fått våra barn, då skulle vi haft det liv som vi så hett önskar oss. Jag håller tummarna för att ni snart ska få eran dröm uppfylld igen! Kram på dig

  2. Bra att du i allafall orkar se det som är positivt i ditt liv..Mysa med din man,rå om varandra.
    Innan vår lilla tjej kom till oss.Jag hade nästan gett upp allt hopp.Det hade inte min man trots att vi inte fick nån hjälp,vi fick hjälpa oss själva.Ett tag var jag helt slut,det enda jag ville var att bli mamma.Jag var så trött och less på alla andras magar,frustrerad..
    Men jag har inte förlorat nån bebis och det har du..jag kan inte tänka mig en stund utan min halv åring men jag tar henne aldrig förgiven..hon kom till oss,hon är en gåva..och jag önskar så att jag kunde ge en del av henne till dig eller ja du förstår nog hur jag tänker..livet är orättvist..

  3. Tänker på dig och din man Libra. Och lilla Edda. Önskar dig en riktigt skön sommar. Hoppas såklart att läkarbesöket var bra och hjälper dig mot vägen att må bättre. Njut av semestern och skriv om besöket sen när du orkar. Vi är många som hejar på dig :-) stor kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *