Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Mer IVF-vänliga kläder!

Eftersom jag letar efter IVF/tidig graviditetsvänliga kläder själv så kan jag lika gärna dela med mig till er. Här har jag hittat några som mer är min egen stil. Har ni handlat på Junkyard?

570101

Den här långa hoodien är perfekt under ruvningen eller den tidiga graviditeten. Den är jag väldigt sugen på att beställa. Jag gillar verkligen långa tröjor där man kan gömma sig lite. Den kan även vara fin att ha när man har fått sig en liten bula.

632160

En lite annorlunda och roligare hoodie. Även den lite längre.

621910

En stickad tröja som är något längre.

646269

En lång mysig klänning. Den här kan jag tänka mig att mysa rundor i.

3 reaktioner på ”Mer IVF-vänliga kläder!

  1. Jag tror snarare att magen framhävs mer (!) av längre plagg- enligt min erfarenhet….. Lycka till nu med ruvningen!

  2. Hej.
    Alltså jag tänkte bara dubbelkolla om du skickat paketet som du lottade ut? Jag har nämligen inte fått något. ☺
    Mvh hanna
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *