Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Mission Completed

Idag gick jag över från ruvare till gravid. En helt galen känsla. Jag ringde prick 13. Den stackars sköterskan var inte riktigt redo med datorn så jag fick vänta lite. Blodprovet visade positivt och där var inget fel med det. Jag är gravid på riktigt nu. Tjohooooo!!! Känns helt overkligt. Sen när hon äntligen fick igång datorn så bokade vi in ett ultraljud den 30 mars, om 3 veckor. Oj vad nervöst. Sen pratade vi lite om mat man bör undvika och sen sa hon att det var lika bra att jag ringde någon barnmorska och boka en tid direkt för det kan vara kö. Hon pratade om privat men det känns kanske onödigt. Eller? Hur ska man veta vilket som är bäst? Får se vad det blir.

Jag är i alla fall VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!

Tack för alla tummar och stöd under vår IVF-resa. Nu kommer denna blogg att gå över till en gravidblogg istället. Hoppas ni vill fortsätta följa. Lycka till alla ni som ska vara med om samma sak som oss. Jag hoppas att ni alla lyckas.

*Lyckokramar*

😀

Dagens craving: Mjölk (jag som inte kunnat dricka det rent på läääänge)

14 reaktioner på ”Mission Completed

 1. Men gulle dig, GRATTIS!!!! Herregud, vilken lycka! Jag håller alla tummar och tår och allt som går för att jag också snart får ruva. Kram!

 2. Tina: Tack! Det känns fortfarande helt overkligt men det börjar sjunka in. Är så lycklig och… Trött. Ha ha!

  Hoppas det blir er tur snart!
  Kram

 3. Jag blir helt tårögd när jag läste detta! Vilken känsla!! :-)

  Kan inte föreställa mig hur det måste kännas efter alla månader av längtan. Men jag hoppas att även jag (och alla andra i samma situation) snart är där ni är!

  Jag kommer absolut fortsätta följa din blogg!

  Stort grattis igen, och LYCKA TILL! :-)

  KRAM!

 4. L: Tack! Men det känns så orättvist mot er. Hoppas det blir er tur nästa gång. Kramar

 5. cherry: Ja det är säkert bättre. Men jag känner inte till någon i vår stad. Hm!

 6. Jag går privat, men det kostar ändå ingenting. Men jag valde det stället för att det ligger bra (mitt på stan) och för att det verkade bra :)

 7. E: Tack! Ja nu kan man verkligen pusta ut och gå vidare till det man längtat efter. Att få vara gravid!!! 😀

 8. Åhhh, ett jättegrattis!!! tog det sig på första IVF-försöket?? Vad roligt för er!! :) (har väntat på detta inlägg under dagen=)) Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *