Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Money, money, money

Det här med pengar alltså. När man äntligen har en bra och fast inkomst och är helt lånlösa så kan vi ändå inte köpa det vi vill ha. Ett hus. Nej de besparingarna måste gå till FET, IVF och kanske t om adoption. Om man bara visste. Jag har hittat mitt drömhus i staden. Det är inte billigt, men vi skulle ha råd. Men ändå känns det så osäkert att köpa.

Jag är så trött på att bo i lägenhet även om vår är helt underbar. Jag vill ha en trädgård att softa i. Jag vill ha lugn och ro. Jag vill komma ifrån alla störmoment. Men jag vill inte flytta utanför staden då jag gillar att bo nära. Jag vill ha nära till allt men ändå lugn och ro. Men jag vågar inte ta flera lån. För det lär det säkert bli då.

Jag har ingen utbildning så har inget välbetalt jobb. Men det är ändå det högsta jag tjänat. Jag jobbar ca 80% + sovande jour vilket ger mig både en heltidslön och en del ledigt.

Vi får helt enkelt hoppas på att vi någon gång kammar hem den där drömvinsten på Lotto. Ett hus och en egen fristad skulle betyda så mycket för våra sönderslitna själar.

20130829-153001.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *