Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Morgonfundering!

Godmorgon!

Här ligger jag i sängen och har ont i magen och funderar lite över bloggen. Jag är inte riktigt nöjd med den. Så jag funderar på att byta till en annan bloggportal.

Men frågan är om man ska starta en på Blogspot eller WordPress eller kanske flytta över den till Nouw som jag tycker är bra. Vad tycker ni? Nouw har roliga teman och man kan göra den mer personlig.

Samtidigt är det ju lite tråkigt att flytta när jag har bloggat på Minbebis.com i över 4 år och ligger som nummer 1 på topplistan.

Men kanske det är dags att flytta nu när jag blir gravid? Ja jag skriver när… för jag SKA bli gravid nu.

Nu ska jag fundera på vem som ska få äran att vara Månadens Blogg i februari, för det har jag helt glömt bort, igen. Har ni något tips?

Kram ❤️

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *