Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Något kul?

Nu har jag suttit på jobb och funderat hela dagen på något kul att skriva om men kan verkligen inte komma på något. Ha ha! Hela jag bubblar visserligen av någon sorts eufori över det kommande bröllopet. Tänk att JAG ska gifta mig. Vad häftigt. Det känns nästan för overkligt.

Jag trodde knappt att just jag skulle gifta mig. Jag trodde ju heller inte att jag skulle träffa den där rätte som faktiskt känner så för mig också. En mäktig känsla. I lite mer än 5 år har vi varit ett par. Efter 1 år flyttade vi ihop och började försöka skaffa barn. Måste säga att det har gått sådär de här 4 åren av barnagörande. Kanske är det bara så att vi måste vara gifta för att det ska fungera hela vägen. Ja så måste det vara.

Jag saknar vår lilla eskimå i frysen. Jag längtar till den flyttar in och bygger bo. Jag längtar efter den där bebismagen igen. Det skulle vara den bästa bröllopspresent vi kan få.

Jag SKA bli mamma till ett levande barn 2014. Så det så!!!

Trevlig helg på er!!! ❤

5 reaktioner på ”Något kul?

  1. Härligt att du är så positiv, det ska man vara. Men inte så lätt efter allting. Men tror nog att det blir både mitt(jag och min sambo) och ert år 2014 <3

  2. Kronologiskt är vi väldigt lika… Tyvärr :( Man önskar liksom ingen det här?
    Hoppas liksom du på att vi lyckas under 2013 och får vårt efterlängtade barn 2014 <3

    Många kramar!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *