Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

När kroppen får bestämma!

Idag vaknade jag med migrän. Blir riktigt trött på det. Funderar på om jag borde strunta i östrogenplåstren. Är ganska säker på att det är dem som ställer till det i mitt huvud. Men vågar jag vara utan? Jag får extrem kroppsvärk utan nämligen eftersom jag är i ett kemiskt klimakterie. Jag kanske borde höra med min läkare.

Det står i bipacksedeln för Estradot att man bör göra ett uppehåll om man ska opereras. Det för att undvika blodproppar. Det låter lite läskigt. Så det borde jag också fråga om. Lite konstigt att läkaren inte har nämnt det. Men det gäller kanske bara om man är äldre och använder plåster efter klimakteriet?

Idag skulle jag mött upp fina E för att gå och simma. Men mitt huvud gick inte alls med på det så jag fick ställa in. Jag hatar när min kropp bestämmer. Jag tog en Imigran och testade att ha TENS i nacken. Det var otroligt skönt. Det måste jag göra alltid när jag har migrän.

Så här ligger jag i sängen igen och tröstar mig med en godispåse.

  

2 reaktioner på ”När kroppen får bestämma!

  1. Hannah: Jag har testat Zomig. Den är bra. Jag har en annan sort som heter Imigran. Den fungerar inte riktigt lika bra. Ska höra med min läkare om jag kan få den istället. :) Kram

  2. Jag har aldrig ont i huvudet eller migrän men har en bekant som ofta hade det tidigare och hon hade nu testat Zomig nässpray och fått livet tillbaka sa hon! Tänkte om du ville testa. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *