Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

När kroppen säger nej!

Jag hade ställt klockan på 9 idag för jag tänkte att jag kunde gå upp i tid och få något gjort. Efter en timmes snoozande så stängde jag av den och vaknade 13. Oj! Jag var tydligen trött.

Jag har mått extremt dåligt de senaste dagarna. Smärtan har varit så jobbig så att jag inte har orkat någonting alls. Det gör mig så ledsen. Jag hatar att behöva tacka nej till roliga inbjudningar och annat kul. Men så får det väl vara just nu. Jag får ta dagen som den kommer.

Jag är ganska optimistisk annars när det gäller att hitta på saker. Jag planerar in saker som jag vill göra. Sedan får jag avgöra samma dag om jag orkar eller inte. Det känns bäst så. Det skulle vara så tråkigt om jag hade struntat i allt bara för att jag KANSKE inte kommer att orka. Så det är jag nöjd med.

Idag fick jag tyvärr stanna hemma från Sorgbearbetningskursen igen. Jag var så peppad. Men så började magen krångla och i samband med det får jag mycket smärtor. Det är jättesvårt att försöka hålla magen bra. Det bästa för mig och alla andra med endometrios på just ändtarmen så är det bra om avföringen är något lös. Då gör det minst ont och retar inte tarmen på samma sätt. Men jag är antingen för hård eller för lös. Jag hittar inget mellanläge. För allt beror på vad jag äter och om jag kommit ihåg min Movicol (lätt laxerande pulver).

Mina långtidsverkande smärtstillande är slut och min läkare är inte snabb med att skriva ut ett nytt recept denna gången. Ändå har jag både skrivit ett meddelande på Mina Vårdkontakter, som tar en evighet att nå henne på, samt ringt i måndags. Så just nu är min man och hämtar upp några som en av mina fina vänner lånar ut så länge. Det är jag sååå tacksam för. Annars hade jag fått extremt ont samt abstinens. Allt för att slippa åka och sätta mig på gynakuten.

Nu ska jag bädda ner mig framför tvn och titta på något roligt.

3 dagar till operation!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *