Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Nervös!!!

Det har inte varit så lätt att sova i natt. Detta testet skrämmer mig enormt. Jag kommer inte att kunna hantera ett minus. Alla symptom jag har i kroppen. Vad kan det annars vara?

Jag är så rädd. Vaknade vid 1 och var tvungen att kissa. Känns positivt i alla fall. Sen har jag vaknat till och från hela tiden. När klockan visade 4 så kunde jag verkligen inte somna om. Så nu sitter jag här och försöker hålla mig en stund till. Jag är väldigt kissnödig igen.

Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar. Sen ska jag väcka mannen för ett test.

Hjälp!
(Skrivet 5:04)

4 reaktioner på ”Nervös!!!

  1. Åå så spännande!!! Men vet redan att det kommer vara positivt! 😉 Ska kika in nu med jämna mellanrum här för att se din uppdatering. Heja heja!/N
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *