Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Nog en sten!

Jag drar mig för att äta nu när det gör så ont. Men någon gång måste jag ju göra det, för bebisens skull i alla fall. Så har precis ätit fil med müsli och lite bär. Det tog inte lång tid efteråt förrän det började krampa i levern och det kändes som att den skulle explodera. Så där sitter nog en dum gallsten igen. Gah! Blir så trött. Varför ska jag behöva ha problem med det också just nu?

Det verkar kvitta vad jag äter just nu. Ok bären kunde jag ju hoppat över. Det kan ju vara de som var den stora boven denna gång.

Så här ligger jag och väntar på att Spasmofen ska kicka in. Så krampen släpper lite.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *