Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ofrivilligt Barnlösas Dag!

Idag är det Ofrivilligt Barnlösas Dag. En dag som jag tycker är viktig att uppmärksamma. Det tog 7 år för oss att få vår son. 6 IVF, en förlorad dotter och ett MA. En svår kamp både fysiskt och psykiskt.

Så en extra tanke till alla Ofrivilligt Barnlösa idag!

Denna dag bjuder jag in er alla till MIN NYA BLOGG för jag tycker det är viktigt att visa att man inte ska ge upp det man längtar efter. Men man ska självklart lyssna på sin kropp!!! Vi fick vår efterlängtade son men min kropp är helt slut. På gott och ont alltså!!! Men för mig var det värt allt kämpande!!!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *