Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Orolig igen

Det har kommit lite brunt idag också. Men det oroar mig inte så mycket. Det som oroar mig nu är att det kom slemmigt och trådigt brunt. Dessutom lite rosa. Sitter här med ganska kraftig värk som nu känns mer i livmodern. Jag vet hur växtvärk känns och det är inte så här. Det här känns precis som innan jag ska få jättemensvärk så jag inte kan stå på benen. Det bränner och molar mycket.

Något som känns väldigt jobbigt just nu är att sambon jobbar kväll och svärmor är på väg hit för att hämta bonussonen. Jag vill bara bryta ihop men måste vänta.

Jag är så rädd!!! Orkar inte med detta!!!

Snälla Irja. Stanna kvar!!!

11 reaktioner på ”Orolig igen

 1. Håller tummarna. Måste även skriva att jag haft jätteont i magen i början av denna graviditet. Trodde det var mf, utomkvedshavandeskap men nej då. Många säger att dom har mkt ondare när man redan varit gravid.

  Hoppas din sambo slutar snart så du går sällskap o att det lugnar ned sig i tjejmagen.

  Kram

 2. Jag hade bruna flytningar i 6 veckor. Vul visade på en blödning, hematom, i livmodern. Jag fick ta det lite lugnt och undvika sex och nu är jag i v15 och sist jag kollade i v13 fanns ett levande foster och blödningen var borta. Detta är min andra gravididet och hittills känns allt annorlunda jämfört med första. Håller tummarna för att allt går bra!

 3. hej! vi tjuvtestade å den visa de ++++ :) men nu har jag ju testat 1v å tre dagar för tidigt så de är bara å hoppas att den vill stanna :).
  Förstår att du är orolig, hoppas verkligen att smärtan har gått över.

 4. Kära Libra, har följt din historia och vill bara säga att jag hoppas så för din skull att det går vägen nu. Jag vet hur det känns att kämpa och försöka, och så länge det finns hopp så finns det hopp :) Kram

 5. Hur har det gått? Upplevde riktigt kraftiga molvärkar runt när jag plussade. Nu känner jag inget och oroar mig lite för det! Hoppas det bara är normal växtvärk och lite rester som kommer ut. Förstår att du är på gränsen till nervsammanbrott. Uch!

 6. Stanna Irja!! Håller hårt tummarna för att det är en stark liten du har i magen som klamrar sig fast hårt.
  Kram

 7. Åh nej :'( Men det behöver inte betyder att det är kört!
  Jag håller tummarna så de blir blå! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *