Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Orolig

Efter att jag hade vilat en stund så gick jag på toaletten och såg då lite brunt i trosskyddet. Detta är väl normalt? Det har väl åkt ut med Crinonen. Har också molvärk som påminner om lite lättare mensvärk. Det gör inte jätteont men lite ont som man har innan mensvärken drar igång på riktigt. Blir lite orolig att något är fel. Men det har inte kommit mer blod ännu i alla fall. Åh denna ångesten. Vågar jag jobba idag? Vill bara ligga här i sängen och hoppas på att allt blir bra.

2 reaktioner på ”Orolig

  1. Nä det är nog ingen fara. Jag mår bättre igen. Tror magen protesterade på ett äpple jag åt och då tryckte på ha ha. För det försvann efter ett visst toalettbesök. 😉
    Kram

  2. Jag tror mensvärk är ett bra tecken!! Känns ju så när livmodern växer :-)
    ”Dags för en liten” har ju haft både blod och brunt, så det behöver inte vara någon fara! Håller mina tummar. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *