Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Över

Nu är IVF nr 2 över. Hcg är nere på 0. Skönt! Med tanke på att jag nog fick ett missfall så känns det ganska bra. Hur det nu kan göra det, tänker ni. Men då fäste ju lilla Olga men var inte levnadsduglig. Jag svarade inte så bra på behandlingen denna gång så det var kanske inte så konstigt. Jag försöker att inte hänga upp mig på det mer. Vi gjorde ett försök i alla fall. Det försöket har varit guld värt under den mörka hemska november när Edda egentligen skulle ha fötts. Vi fokuserade på annat.

Jag fick tyvärr ingen ny plan idag som jag hade velat. Jag låg inte uppe i systemet så måste snällt ringa igen nästa vecka. Drygt!!! Vill ju ta en paus från allt, men det får jag tydligen inte. Jag kunde fått en telefontid till läkare men inga av tiderna passade mig då jag jobbar. Så typiskt. Så måste vänta med tiden tills nästa år. Ska få den också nästa vecka. Tänker fråga efter en äggledarspolning. Det verkar ju som att vi blir gravida lätt med IVF. Så vill kolla upp om det finns passage. Om det inte finns passage så kan man strunta i allt som heter ägglossningsstickor och sexmåsten.

Min plan är att göra ett äggplock i vecka 14. Då hinner jag vila. Tror ni det räcker? Är det någon som fått ta om sina sköldkörtelprover någon gång? Jag tänker att det kan vara bra eftersom de kan bli rubbade efter en graviditet. Jag kollade visserligen på vårdcentralen för ett tag sedan men de går inte riktigt efter samma värden som fertilitetsklinikerna har jag hört. En fundering jag har.

Jag har numera raderat min WordPress-app, länk till MinBebis och FL-app från mobilen. Det ska vara svårt att prata bebisar. Så nu kommer jag inte att skriva förrän nästa vecka då jag förhoppningsvis har fått en ny plan.

Inget svar på mitt mail till min handläggare på jobb ännu. Nervöst!!!

CU! :)

4 reaktioner på ”Över

  1. Tack fina bloggvänner :)

    Jag använder Fertilityfriend.com , finns både på nätet och som app. Den räknar temperaturkurvor och allt. 😛

    Jag brukar ha äl på dag 13-15. Men nog inte denna gången. Slutade blöda igår på dag 9.

    Kram på er!

  2. Hoppas du får spola äggledarna så att ni kan försöka själva. Vi har sex varannan dag den veckan jag har ÄL. Har en App som är riktigt bra där man fyller i sina cykler. Denna veckan är jag fertil sön-fre med beräknad ÄL på tors. Detta stämmer ju inte helt. Tror jag har ÄL idag med tanke på ontet :-( men vi myser på så mkt vi orkar. Vill bli gravid! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du blir spontan gravid! Det lovar jag att önska om jag ser ett stjärnfall. Du är så stark tycker jag. Kämpar på trots motgångar och elände! Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *