Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

6 reaktioner på ”Ovitrelle efter ÄP

 1. Hej!
  Vi följer varandra på tråden på familjeliv just nu, så såg jag att du länkat till din blogg :-)
  Har aldrig blivit ordinerad otrivelle/annan likn medicin efter äggplock. Tror man att detta ska hjälpa kroppen och lättare få embryot att fästa eller varför gör man detta?
  Jag menar, funkar inte behandlingen spelar det ju ingen roll när man börjar blöda..
  Lycka till imorgon!! Kram!

 2. Anna: Den innehåller hormonet HCG, samma som vid graviditet. Så man lurar helt enkelt kroppen att den är gravid och då kommer ingen tidig blödning igång. :)

 3. En fråga ang ovitrelle, vad uppnår man när man tar den fler gånger? För det är väl främst en ägglossningsspruta?

 4. Jag minns inte riktigt på vilken dag jag ska ta gravtest. Men det går inte efter 14 dagar. Så tjuvtest får jag hålla mig ifrån. Kanske lika bra det. :)

 5. Oj vad spännande! Men hur blir det med gravtestet då? Kan ni fortfarande ta det 14 dagar efter insättningen och visar äkta resultat?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *