Add Comment Register

Ovitrelledagen

söndag 19 februari 2012 kl 11:12

Jag kommer ihåg hur jag mådde när jag fick avbryta behandlingen förra gången. Jag fick ont i huvudet och sen mådde jag väldigt bra. Förstod inte förrän efteråt hur dåligt jag egentligen mådde av sprayen. Idag ska jag inte spraya mer. Hurrrrraaaaa!!! Jag väntar med spänning på att få tillbaka min egen kropp. För även om jag verkat så positiv och tagit allt så lätt så kan jag nog säga att jag mått dåligt även denna gång. Bara under en mer kontrollerad form. Jag känner mig helt slut nu. Efter sista sprutan, den där äggmognadssprutan ikväll, kommer jag nog att gråta av lycka att det momentet är över.

Angående min blödning igår så är det något jag brukar ha runt ägglossning. Men jag har aldrig förstått om den kom innan eller efter själva ägglossningen. Troligtvis innan eftersom den brukade komma innan utslag på testen eller ökning av temperatur. Vi hoppas att det stämmer! Läste någonstans att det är vanligt att få när man blir äldre, ja det började ju för något år sedan. Sen stod det också att det hade med hormonerna att göra. Så det är nog ingen fara.

Ikväll är det då dags för äggmognadssprutan. Är lite nervös över den men det kommer nog gå bra. Bara en endaste gång!!!

Annars mår jag lite som jag brukar runt ägglossning. Öm, uppblåst mage som gör mig illamående som i sin tur då gör mig trött. Allt detta då x 7 eller något. För 7 ägg är där ju. Men snart är det över. Jag jobbar bara idag också sen blir det megaslapp fram till äggplock och även efteråt. Har tagit ledigt tisdag till torsdag i alla fall. Sen får vi se.

Skriv ett svar


sju × 2 =