Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Övningar

De där tre övningarna som jag har fått känns bra att göra. Förutom att jag får lite ont i handlederna av den första. Den andra där man ligger på rygg och lyfter upp rumpan och ett ben i taget känns mycket. Den behöver jag öva på.

Men ibland går det inte så bra. För jag får lite experthjälp av vår ena katt. Hon tror att vi ska ligga där på yogamattan och kela. 😉

  

Jag lämnade ju ett meddelande om att jag behövde förnya ett recept i torsdags på Mina Vårdkontakter. I måndags när jag ringde så sa sekreteraren att dessa meddelanden läggs direkt till läkaren. Idag onsdag fick jag ett meddelande om att de skickat det vidare till min läkare. Den där tjänsten är nog inte så bra. 😉

2 reaktioner på ”Övningar

 1. Där står 3 dagar! Får ringa nästa gång. Sa visserligen till i måndags också. Drygt!

  Enanton fungerar bra än så länge. Har tagit 2 sprutor nu och ingen blödning. Skönt att slippa det. Men hade hoppats på att smärtan skulle försvinna också. Visst, den är inte alls lika intensiv men nog så jobbig ändå.

  Yogamattan är tydligen go att klösa på också. 😉
  Kram

 2. Jag tror de har 5 arbetsdagar på sig att svara på meddelande via mina vårdkontakter..Är det bråttom är der bäst att ringa i god tid innan recepten tar slut.

  Hoppas du får hjälp snart, framförallt med op.. Hur går det med Enantonsprutorna? Blir det lite bättre och mindre blödningar?

  Mina katter vill också gärna komma och gosa när jag har yogamattan framme, haha!

  Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *