Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Piggare

Igår sov jag nästan hela dagen. Febern var hög och kroppen värkte. Ingen bra dag alltså. Men idag mår jag lite bättre. Febern var borta på morgonen. Hoppas den håller sig borta helt.

När jag inte sov igår så tänkte jag på det kommande IVF-försöket. Är det dumt att köra igång så här snabbt? Min man sa att vi kunde vänta tills efter semestern. Då fick jag panik. Nej så länge kan jag inte vänta. Det går inte. Jag vill ju göra ett försök nu. NU!!! Jag känner att om vi inte kör igång nu så kommer det bli svårare att lyckas för varje dag som går. Jag fyller faktiskt 38 år i år. Hjälp! Jag känner mig inte alls så gammal. Varför måste jag vara så gammal? Jag är snarare 28 år i sinnet.

Allt blir så tråkigt när det enda man tänker på är barn. Settle down! Ja det är just det jag vill göra. När inga barn blir gjorda så är det svårt att göra just det. Då försöker jag låtsas att jag bara är just 28 år. Men kroppen orkar inte det längre. Den är trött och vill vila. Den vill titta på melodifestivalen istället för att gå ut på klubb. Den vill stänga in sig och bara umgås med familjen. Den barnlösa familjen. Det låter så fel i mina öron. Så här kan vi inte ha det.

Jag kan inte tänka mig ett liv utan barn. Jag vill inte dö ensam när jag blir gammal. Jag vill ha ett meningsfullt liv. Ett liv utan barn är bara meningslöst. Vad är då livet värt?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *