Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Planen!!!

Hej igen!

Nu har de ringt och jag har fått planen…

29/1 – Fredag – Sista Menopuren
30/1 – Lördag – Inga sprutor alls eftersom mina blodvärden var något höga
31/1 – Söndag – Ovitrelle klockan 23:00
2/2 – Tisdag – Äggplock klockan 11:00, vara på plats 10:30

Den 2 februari är det Kyndelsmässodagen, vilket innebär att det är ingen som har namnsdag. Vad ska jag då döpa våra småttingar till? Jag brukar alltid döpa dem efter dagens datum i almanackan.

Vad spännande detta ska bli!!! Är så peppad nu!!! :)

Kram <3

wpid-wp-1415739078289

10 reaktioner på ”Planen!!!

  1. Åh, jag tycker också det känns superspännande. Bra sprutat! Hoppas äggplock går bra! Ska ni göra ICSI?
    Kramar!

  2. Åh va härligt att du är igång igen! Vi var i samma IVF-grupp (april 2013) så jag har följt dig sedan dess. Ska blrja med syskonförsök nu i vår och är väldigt bervös för det. Stort lycka till- håller alla tummar och tår!!

  3. Heja heja!!! Vi plockade ägg idag :) Kul idé med namnsdagsnamn, men jag kan lova att även om alla nio äggen utvecklas till prima bebisar kommer ingen av dem att få heta Diana :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *