Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Positiva tankar

Sen jag fick veta att det blir återföring på måndag så känner jag ett lugn inom mig. Trodde mer att jag skulle känna rädsla. Men det känns lite som att komma hem efter att ha varit vilse länge. Nu får Smulan komma hem och vi blir ett för ett tag.

Idag började jag med Crinone. Jag har inte direkt saknat det där kladdet. Dessutom blir det dubbel dos denna gång. Får se hur jag kommer att må. Brukar få svamp och bli irriterad. Sen en enorm trötthet på det. Gånger 2. Oj oj! Hur ska jag orka?

Jag ska bara jobba ett pass till efter det jag jobbar nu. Wow! Redan? Kan fortfarande inte förstå det där.

Jag känner mig lite som en bov inför mina kollegor som inte vet vad jag pysslar med. Att sjuka mig en vecka utan att vi har någon ordentlig vikarie. Inte kunde väl jag veta att brukarens förälder skulle åka iväg på semester just nu. Det var ju lite dåligt planerat. Jag kan ju inte avbryta hela behandlingen bara för det. Men det känns dumt. Det löser sig nog. Det säger min handläggare på kontoret i alla fall. För nu ska jag ta det lugnt för att lyckas.

Tyvärr jobbar jag onsdag kväll nästa vecka igen, för att sen vara ledig i 5 dagar. Ska försöka få bort det passet också. Vill gärna vara hemma till testdag i alla fall. Sen får vi se. Kvällarna ska jag försöka få bort på något sätt om det blir ett plus. Om det blir sjukskrivning, byte av pass eller mindre pass vet jag inte ännu. Hoppas vi hittar en vikarie. Nu ska jag tänka på mig själv i första hand.

Hoppas ni alla får en supermysig helg. Vi ska hälsa på Edda, åka på kalas och sen ska jag jobba. Ska även hälsa på mina mor och farföräldrars gravar. Det var längesen jag var där. Jag tycker det är mysigt och rofyllt att gå runt på kyrkogårdar. Knasigt kanske. 😉

3 reaktioner på ”Positiva tankar

  1. Tack för kommen tar på min sida, alltid så trevligt!
    Jag länkar gärna Din sida till min, så att jag hittar tillbaka : )
    Hoppas det är okej, hör av Dig annars.

    Kraam fr B

  2. Det var så vackert och fridfullt på kyrkogården ikväll, det är så speciellt i mörkret när det lyser nästan överallt. Ha en fin helg och hoppas den går fort! Äntligen måndag kan vi säga då :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *