Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Räddad från h-lvetet!

I morse ringde jag sekreterarna igen. Jag ville diskutera min sjukskrivning som gick ut igår. Världens sötaste läkare, som tyvärr inte är min egen, ringde upp mig vid 16. Hon tyckte det var konstigt att jag hade blivit behandlad så på gynakuten. Samt visade stor förståelse över mitt mående de senaste dagarna. Att trappa ut Oxycontin med Tramadol går inte helt bra. Smärtan har den tagit ganska bra men inte abstinensen. Så det är inget att rekommendera. Jag har känt mig yr, rastlös, haft feberkänsla, varit dålig i magen etc.

Så hon var så snäll och skrev ut nya recept på Oxycontin med ett nedtrappningsschema. Så nu ska jag slippa må dåligt. Så skönt!!! Nu ska jag verkligen hålla det. Jag fick även Papaverin att testa att ta när smärtorna kommer för att lugna ner tarmen. Jag tror på denna medicin mycket. Vet en annan som det har fungerat för. Det skulle vara toppen om det fungerar.

Jag kommer att vara sjukskriven till 100% denna veckan med. Sen blir det 4 veckor på 75%. Det låter som en bra början.

Så snart kommer min kropp förhoppningsvis lugna ner sig och jag får må ok igen. 

  

8 reaktioner på ”Räddad från h-lvetet!

  1. Sonja: Eh va? Ja jag är beroende för att smärtorna tar över mitt liv. Jag håller ju på att trappa ner. LÄS!!!

  2. Vad skönt att du pratade med en vettig läkare och fick en bra plan. Om du upplever att det är svårt att följa planen så be om hjälp så kan man få stöd av läkare som är insatta. När jag trappar ner så ringer en sköterska 1-2 gånger i veckan för att utvärdera hur det går och hur jag mår-kanon!

    Jag har ätit papaverin i många år och jag tycker att det tar bra på tarmkramper. Papaverin går ju att äta i väldigt höga doser utan att det ger biverkningar, tror jag får äta 7-8 om dagen iaf. Den tar inte på min endosmärta men den fungerar bra alla kramper jag har. För mig sitter ju alla organ i buken ihop (tarmar, livmoder, urinblåsa, äggstockar, bukhinna osv) vilket gör att börjar något krampa så krampar allt- fruktsvärt. Men papaverin har hjälpt mig massor med gånger och gjort att jag sluppit ambulans :).. Du har ju haft bra effekt av spasmofon innan och papaverin är det som är kramplösande i den tabletten, så du borde få bra effekt av den också :) lycka till!

  3. jag måste säga att du har blivit beroende av morfin, Senaste månaderna läser jag bara om dina smärtlindring! Du måste trappa ner

  4. Åh vad skönt att någon äntligen lyssnar på dig! Skjukt att det skulle ta så lång tid bara. <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *