Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Rädsla!

Idag mår jag inte så bra. Imorgon går jag in i vecka 22, samma vecka som vi förlorade vår dotter Edda. Jag känner mig livrädd för att något ska hända igen. Jag kan inte riktigt tänka klart. Jag känner mig bara nedstämd. Men lillebror sparkar på där inne idag och försöker få mig på bättre tankar. 

I fredags hade min man köpt en present till mig. En amningskudde som jag även kan använda nu när jag har ont. Den är bra att ha mellan låren när man ligger ner och bakom ryggen när man sitter upp. Så det var en väldig uppskattad present. ❤️

10 reaktioner på ”Rädsla!

 1. Åh jag förstår att du är rädd!! Jag hoppas verkligen att det går vägen för er denna gången. Befinner mig själv i en stor rädslebubbla då vi äntligen är gravida, i vecka 5. Vi gick igenom ett missfall senast i april och ett innan det så jag är jätterädd och vågar knappt glädjas åt denna graviditeten. I mitt huvud är ”den” redan död därinne (jag vet att det låter horribelt) och det jobbiga är att jag ska på VUL först om 3 veckor så jag får gå med ovetskapen tills dess.. Usch, gillar inte denna oron men tyvärr består den nog för alla som fått kämpa för att bli gravida. Kram!

 2. Åå vännen förstår att det är extra tungt nu i sinnet och själen, inte ett dugg konstigt med tanke på vad ni gått igenom. Jag hoppas att lillebror lever om i din mage så att du kan skingra tankarna något och få njuta av det som händer här och nu <3

  Massa Styrke Kramar till Dig Libra!! <3

  B

 3. Inte så konstigt att du oroar dig med tanke på vad som hände med Edda.

  Jag hoppas lillkillen lever riktigt rövare i magen, så att du slipper fundera – utöver det du redan oroar dig för, menar jag.

  Kudden är sååå skön när magen börjar bli tung.

 4. Du har ju en del i bagaget och kommer inte att få uppleva den där rosenskimrande graviditeten som alla borde få… Men håll ut, snart är er värsta vecka över och det blir liiite lättare. Rädslan kommer du dock ha med dig tills lillebror tittat ut. Men då kommer det att vara värt all ångest, jag lovar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *