Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

RD10

Drömmer fortfarande intensivt, men det kan ha med månen att göra. Drömmer så när det är på väg att bli fullmåne. Brösten ömmar inte längre. Det gjorde de inte med Edda heller. Minns inte när det slutade. Jag mår illa till och från. Men det är bara min mage som bråkar. Jag är fortfarande väldigt kissnödig. Helst på nätterna. Även om jag inte alltid orkar gå upp. Det kan säkert ha med Crinonen att göra.

Igår kände jag att jag gav upp. Jag vet att det är för tidigt. Men jag känner inget särskilt. Det gör man kanske inte alltid. Idag ska jag jobba så tog inget test. Imorgon ska jag upp tidigt och ta blodprov på kliniken. Innan dess tar jag ett nytt test. Visar det minus då så ringer jag och sjukar mig på jobb. Orkar inte vara deppig där. Dessutom är det min och sambons förlovningsdag. Vi jobbar om varandra denna dag. Typiskt.

Vi tittade på resor igår. Vi ska boka en resa så fort vi kan om det blir minus. Först hade jag velat vänta till april med en ny IVF men kände igår kväll att det är lika bra att dra igång igen efter resan. Inte ge upp. Man måste alltid ha små mål. Frågan är vilket som är bäst för min kropp.

5 reaktioner på ”RD10

 1. åååhnej, jag beklagar så ditt minus =( =( =(

  boka en resa låter HELT RÄTT! packa era väskor, åk nånstans varmt (eller vad vet jag, ni kanske kikar på skidresor i Alperna?), umgås och njut av varandra!

  hoppas ni får en fin förlovningsdag, trots dagens skitpissiga besked.

  Kram

 2. Ville bara skicka en kram till dig! Attans alltså! Men jag håller fortfarande på er lilla Olga! Än är det väl inte helt kört?

  En resa låter perfekt! Jag och sambon tänkte faktiskt det samma i helgen.

 3. Förstår lite att du gett upp hoppet då skulle det iinte vara lika jobbigt om ni får minus imoorrgon. Men det är väl egentligen ovanligt att det visar på dag 9. Jag hoppas åt er imorgon. O försår att du inte vill jobba. O att ni är värda en resa men det är ni ju oavsett om ni plusar el inte. Kram kram

 4. Jag hoppas ju såklart med hela min själ att du ÄR gravid, men jag förstår till 100% att det är lätt att ge upp hoppet tillslut. Jag har ju hittills aldrig varit ruvare, trots 2 ivfer, men att vänta, vänta, vänta och att inte VETA, det vet jag mer än väl hur påfrestande det är!!
  Jag tycker att ni gör rätt som tänker boka en resa! Man behöver laga sig själv efter alla ivfer och besvikelser, och vila upp sig på ett psykiskt såväl som fysiskt plan. Men jag tycker ändå att ni kan boka resan även om du får ett plus. Då får ni ju en slags belöning oavsett hur det går. Det är ni SÅ värda efter allt ni går igenom.
  Tänker på dig!
  Stor stor kram

 5. Vilken långsam jobbig dag det blev idag, i väntan på att tisdagen behagar komma. Kanske bra du jobbar ändå så du slipper sitta hemma och titta på klockan dagen lång. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *