Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

RD9

Har sovit väldigt oroligt i natt. Först somnade jag på soffan för jag var så trött efter en dag på stan och sen finmiddag på kvällen. Jag hittade faktiskt en varm och go jacka. På Intersport. De har lite rea. 599:- kostade den. Lagom pris.

Jag har drömt många intensiva drömmar. Bland annat en hemsk om där sambon hade haft sex med horor. Hur kan man ens drömma en sådan sak? Jag tror min sambo är den sista som skulle ha sex med just horor. Han skulle inte ens kunna vara otrogen. Inte jag heller. Så stark är vår kärlek. Jag vaknade helt svettig och han var inte där. Hade somnat på soffan. Jag drömde väldigt många otrohetsdrömmar när Edda var i magen.

Igår kväll kände jag mig även lite småfebrig. Fick lite småhuvudvärk på kvällen. När jag vaknade kände jag mig fortfarande febrig. Tempen låg på 37.1. Jag brukar ha 36.6 innan ägglossning och 36.8 efter. Så ja, den var lite högre. Har även mått lite småilla i natt och även när jag vaknade. Är så rädd för den där kräksjukan.

Nu är ni inte intresserade av hur jag mår utan av vad stickan visade. Jag måste tyvärr göra er besvikna med att det blev ett stort fult minus. Inte en endast skugga till streck. Jag blev såklart jätteledsen. Men försöker nu tänka att det är jättetidigt. Förra gången var det precis så man kunde se strecket. Har lite hopp kvar om att den ökade tempen och illamåendet beror på bebis och inte kräksjuka. Det är väl klart vi ska få plus på tisdag. När det är dags att ta sig till kliniken och lämna ett blodprov. Oj vad nervöst det kommer att vara. Men det är ju vår förlovningsdag.

Nu ska jag vila lite för jag känner mig väldigt hängig. Sen blir det städ och julpyntning. Vintern har tydligen kommit lägligt till 1:a advent för det är helt vitt ute.

”Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream”

6 reaktioner på ”RD9

  1. Hej.
    Häng inte upp dig på att det blev minus idag. När jag väntade första smygtestade jag på ruvardag 9 och plussade, när jag så väntade andra (nuvarande graviditeten) kunde jag ju inte hålla mig utan testade på ruvardag 9 igen och fick då minus. Men på dag 11 blev det ett stort härligt plus. Så det kan skilja bara på nån dag, så ge inte upp hoppet. Fortsätter hålla tummar och tår.

  2. Utifrån min erfarenhet så kan stickan visa minus ena dagen för att nästa visa plus:) De två gr jag varit gravid blev det minus två dagar innan BIM sen svagt plus dagen innan och på BIM-dagen (ej IVF dock).

    Önskar dig all lycka!!

  3. Hcg hormonet måste vara på en viss nivå för att det ska kunna visa ett plus. Det är olika olika graviditeter. Jag tog ett test innan bim och fick – kände mig ändå gravid men fick bruna flytningar och trodde loppet var helt kört. Fick ändå för mig att ta ett test på bim dagen och fick mitt fina + och nu är lillan 4,5 år. :-) klart det visar på tis nu går hcg upp mkt de här dagarna.

  4. Kul att du hittade en bra jacka. Synd att det inte visade något på stickan men det kan ju vara för tidigt.. Edda kanske fäste sig snabbare… Symtomen låter ju fortfarande väldigt lovande… Håller tummarna tills på tisdag. :-)

  5. Hoppas du slipper magsjuka, de senaste två veckorna har det gått på mitt jobb. Men peppar peppar så har jag inte fått det. Hoppas det visar sig på tisdag att ni ändå väntar bebis trots dagens minus. Linda
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *