Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Resor

Jag älskar att resa. Jag och min man försöker åka utomlands en eller två gånger om året. Oftast blir det en solsemester och en storstadssemester. Det är man värd tycker jag. Det är roligt att upptäcka nya länder och kulturer. Det är skönt att komma iväg till värmen vid denna tiden.

Vilket är ert drömland att resa till?

Jag har några stycken. Det som står högst på listan är nog Kina, Vietnam och Japan. Mycket för att jag gillar asiatisk mat. Men även för att det skiljer sig så mycket från här. Det skulle vara fantastiskt att strosa rundor på kinesiska muren t ex. Jag är väldigt fascinerad av olika byggnadsverk från förr.

Men det skulle också vara fantastiskt att åka till Karibien. Cuba, Jamaica, Mexiko, ja eller vilken plats som helst där omkring. Att få se dessa fina stränder med turkost vatten och bara få vara.

Vilket är det bästa landet ni har besökt?

Jag måste nog säga Egypten. Vi bodde på ett lyxhotell vid stranden. Sedan tog vi en dagstur till Luxur. Där såg vi allt från fattigdom till konunga gravarna. En mäktig resa. Men också lite irriterande. Försäljarna i Egypten är inget roligt. Dem är burdusa och näst intill elaka. Man blir inte av med dem om man råkar titta en gång. De tjatar sig till pengar på alla möjliga vis. Om så att bara låna ut en kartongbit att vifta med i värmen. De är falskt vänliga, i hopp om att tjäna en liten slant. Sådant tycker jag är jobbigt. Man missar mycket av upplevelsen om man måste gå runt och vara irriterad. Dessutom ingick det inte så mycket mat. Man stannade till och åt buffé en gång på en hel dag. På kvällen stannade vi till på en känd hamburgerrestaurang. Kändes sådär kul.

Nu undrar ni säkert var vi ska åka på bröllopsresa. Tyvärr vill jag inte skriva ut det här. Jag vill vara anonym och det går kanske att koppla ihop mig och bloggen. Kanske jag berättar en annan gång.

Ni som är gifta, var åkte ni på bröllopsresa?

Det skulle också vara roligt att bila genom Europa. Men min man är inte så sugen på att köra bil på semestern. Jag kan tycka det är ganska kul. Men kanske inte hela tiden. Man vill ju kunna titta sig omkring lite också. Fast med vår bil så skulle vi nog inte våga köra så långt. Den känns lite osäker. Kanske när vi bytt ut allt som går att byta ut pga förslitning. Men då kanske man lika bra kan köpa den där nya bilen. För även om reservdelar är billigt på Bildelar24.com så kan det ändå bli dyrt i längden. Hur långt ska man gå innan man ger upp bilen?

Åter till resor. Visst ser detta fantastiskt ut, Maldiverna.

[youtube]http://youtu.be/x8h15E-uRvU[/youtube]

5 reaktioner på ”Resor

 1. Håller med föregående om tjusningen med England. Hela Storbritannien egentligen och Skottland var vår solklara favorit på tågluffen (bröllopsresan). Vi gillade också södraste delen av Tyskland (omkring kempten) vilket angränsar till underbara Österrike. Amsterdam var härligt också, men man måste vara tålig mot majalukten. Vi åkte också till Paris men det föll oss inte i smaken riktigt. Åk inte till Aten som en nöjesresa bara säger jag som ett tips. Aten är så nedsunkat nu.
  Vi var också i Rom för några år sedan (när vi fortfarande kunde flyga) men upplevde att det var för turistigt.

  Va spännande att ni ska resa iväg! Väl värt! Visst är det underbart att skjuta på bröllopsresan så att man får dra ut på njutningen ett år till? Det tyckte jag i alla fall. För efter bröllopet åkte vi ju ändå på en bröllopsresa- fast med bil inom Sverige. (Då när vi krockade på vägen hem).

  Kram till dig

 2. Jag älskar England, det är mitt favorit ställe i hela världen än så länge. Jag älskar London och åker gärna dit om och om igen. Mannen och jag har dock inte hunnit resa så mycket men vi har bokat en bröllopsresa till USA i slutet av sommaren (bara ett år efterbröllopet. haha)
  Men att resa och upptäcka nya kulturer och se nya saker är fantastiskt och vi har bestämt att från och med nu ska vi minst en gång om året åka till ett ställe där vi aldrig någonsin varit

 3. Va härligt att planera bröllopsresa! Nag kan sakna den tiden lite. Vi älskar också att resa, det finns så mycket man vill upptäcka!

  Vi var i Italien på bröllopsresa. I cirka två veckor åkte vi till Rom, Cinque Terre och Venedig. Cinque Terre kan bag verkligen längta tillbaks till, det är verkligen helt magiskt där!

 4. Vi spenderade vår bröllopsresa på Aruba. 10 dagar vid en fantastisk strand. Helt underbart med sådär perfekt turkost vatten.

 5. Åh! Vi älskar att resa. Fast än så länge har vi bara gjort en utlandssemester ihop.
  Men vi har planer för så mycket mer.

  Nör vingligare oss hade vi bokat en resa på ca 3 veckor till USA, två hela veckor på Hawaii och 4 dagar innan hemförd i New York med bokat restaurang besök på hells kitchen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *