Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Resultatet blev…

Nu har jag ringt. Oj vad nervös jag var.

Av 16 ägg var 10 mogna. Det är sällan som alla är mogna så det var ett bra resultat bara där. Av dessa 10 ägg är… trumvirvel… 7 stycken fint befruktade. Wow! Jag är så lycklig. Det här är också rekord. Så det blir återföring på fredag. De kommer att ringa och bekräfta det ändå på förmiddagen.

Tänk om vi får något till frysen också. Vilken dröm det hade varit!!!

Våra behandlingar har sett ut så här:

 • IVF1 – 12 ägg, 6 befruktade
 • IVF2 – 7 ägg, 2 befruktade
 • IVF3 – 14 ägg, 4 befruktade
 • IVF4 – 12 ägg, 6 befruktade
 • IVF5 – 9 ägg, 6 befruktade
 • IVF6 – 16 ägg, 7 befruktade

befrukt

13 reaktioner på ”Resultatet blev…

 1. Wow det är ju helt fantastiskt. Jag hade nog lite dålig koll på att ni gjort så många ivf:er. Shit vilken pärs. Du är så stark som orkar kämpa vidare. Nu följer en spännande ruvning! Jag börjar med sprutor ungefär samtidigt som du börjar ruva… Många kramar!!!

 2. Grattis till ett fint resultat!! Håller tummarna för er på fredag! Hoppas nu att det är guldägg hela högen!!

 3. Så glad för din skull!!Det ska jag fira med lite kaffe:)Du ska se att det är guldäggen ni väntat på som ni får tillbaka imorgon!
  Stor Kram❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *