Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ringt!

Idag har jag ringt Kvinnokliniken och pratat med en trevlig sköterska. Min läkare verkar vara på semester så det var bra att jag ringde. Hon skulle lägga en lapp i hennes fack så kommer någon annan att ta hand om mitt ärende. Jag fick också ett direktnummer till sekreterarna. Bra!!! Tyvärr har de bara telefontid mellan 10-11 nu på sommaren. Jag får ringa imorgon.

Jag småblöder fortfarande lite. Undrar om det kommer att bli mens av det eller om det bara var en cysta som sprack. Hoppas det är ok att jag tar Enanton imorgon ändå. Vad tror ni? Hoppas någon läkare hinner ringa upp mig innan.

Tydligen är Enanton starkare än dosen Synarela jag tar. Jag undrar hur jag kommer att må. Läste om någon annan som reglerar sin dos Sertralin utifrån sin hormondos. Det kanske är bra. Annars har jag mina Lergigan om ångesten skulle bli för stor. Det kanske blir värre i början.

Kan endon bli värre i början med Enanton när jag har gått på Synarela så länge? Jag måste erkänna att jag känner mig väldigt nervös över att få en depotspruta. Jag har ett för stort kontrollbehov. 4 veckor sitter den i. Hjälp!!!

2 reaktioner på ”Ringt!

  1. Jag tog Zoladex och är liknade Enanton. Det gick bra som jag tog var 28:e dag. Hade inget ont av endon eller blödningar. Tog det direkt efter dom gjort titthålsoperationen inför ivfen. Jag mådde mkt bättre av den än synarelan.
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *