Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 10

I natt var jag uppe och kissade klockan 1:30. Väldigt tidigt varje natt detta försök måste jag säga. De andra försöken verkar jag ha kunnat hålla mig till klockan 5:00 i alla fall.

Jag vaknade redan 4:30 idag. Ena katten krafsade på dörren. Sen ringde mannens klocka vid 5. Jag kunde verkligen inte hålla mig utan var tvungen att gå på toaletten igen. Tog ett morgontest som jag börjat med. De ger antagligen bara falskt utslag pga Ovitrellen ännu. Så verkligen jättesvårt att avgöra vad som är vad. Det brukar ta ett tag innan jag kan få starka utslag. Så jag får väl snällt vänta. Sen kunde jag verkligen inte somna om.

Jag har börjat fundera mycket på hur offentlig denna blogg är. Det skrämmer mig lite. Även att man skriver ganska privata saker på forum. Vi har ju ingen aning om vem det är som läser det. De som läser och kommenterar kanske inte är de som de utser sig att vara. Det gör mig lite rädd. Borde jag kanske bara stänga ner allt och bara vara i verkligheten istället? Jag har aldrig mött på något troll i IVF-världen innan. Men har nu börjat undra. Min blogg kanske är besatt av ondska eller negativitet. Jag kanske borde starta en ny? Kanske starta en ny gravidblogg eller kanske sluta blogga när jag fått plusset?

Idag har jag haft väldigt mycket värk i livmodern. Det kommer jag ihåg att jag hade med Edda också. Men inte vid andra graviditeten så mycket. Jag hoppas att det är positivt. För jag brukar inte ha så mycket värk innan mens. Sen har det stramat i ljumskarna också. Kanske från äggstockarna. Jag mår ganska illa hela tiden. Det gör i sig att jag äter väldigt dåligt. Jag märker att jag rasar i vikt. Mer än innan. Det känns sådär. Jag tappar mina ringar så har varit tvungen att sätta dem i en kedja runt halsen istället.

Jag sov en stund mitt på dagen. Sen när jag vaknade kände jag mig inte direkt hungrig så tänkte inte på det utan började byta sängkläder och dona. Helt plötsligt blir jag så illamående så jag håller på att kräkas. Det enda jag kunde tänka mig att äta då var glass. Så ja glass är bra. Ha ha! Kanske allt bara har med Ovitrellen att göra. Det vet jag ju inte ännu. Det återstår att se i helgen.

Nu känner jag mig lite trött igen. Jag hoppas på att komma ut en runda imorgon. Har en fika inplanerad med fina E som dessutom har testdag imorgon. Spännande! Även fina J har testdag imorgon. Jag håller tummarna hårt för fina mirakel för er skull. <3

 

 

5 reaktioner på ”Ruvardag 10

 1. Men kära nån, vet inte vad som hänt på blogg fronten men hoppas det inte är något allvarligt. Vet du, din blogg betyder så mycket för så många. Jag är tacksam att jag själv hittade den och dig. Ta hand om dig nu – snart blir det en gravidblogg istället. Kram!

 2. Hej
  Hoppas att du kommer ha ditt blogg jag gör också ivf på fredag vi ska plocka ägg,
  Jag håller tummarna för dig och alla andra hoppas vi alla blir gravida,jätte intressant
  Ha det så bra
  Lina

 3. Hej!
  Vill bara säga att din blogg har hjälpt mig jättemycket, och jag tycker absolut att du ska ha kvar den! :) Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *