Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 10

Jag somnade om till slut i morse efter att ha tagit en alvedon och ätit en macka. Jag måste byta täcke för jag vaknar plaskblöt hela tiden och sen fryser jag. Duntäcke är kanske inte det bästa.

Jag ringde kliniken och avbokade tiden jag hade idag. För jag känner mig inte så andfådd. Då kom jag äntligen ihåg att fråga om det blev några till frysen. Det hade blivit några blastocyster men de var tyvärr inte tillräckligt bra för att frysas. Som vanligt! Så vi får hoppas på att något av de jag har fått tillbaka klarar sig fint.

Jag kände mig så uttråkad idag och följde med min man på ett ärende. Det var väldigt ont. För den där promenaden gjorde att jag fick ännu mer ont i äggstockarna och magen blev gigantisk. Det gjorde så ont att gå. Så jag får väl stanna hemma och ta det lugnt. Men det var skönt att komma ut lite i alla fall, även om det var kallt.

Jag har mått väldigt illa idag också. Fick ha med mig salta kex när jag var iväg. Det hjälpte lite. Sen vilade jag en stund. När jag vaknade blev det ännu värre. Men känns lite bättre om jag äter något. Men det känns som att det är väldigt nära ibland för en liten offring till porslinsguden. 

En sak som hjälper bra mot illamåendet är klubbor. Det ska vara Djungelvrålsklubborna. Oj oj vad goda. Tur att Coop har dem i lösvikt. Hi hi!

Nu ska jag krypa till kojs!

Godnatt!

  

4 reaktioner på ”Ruvardag 10

  1. Ååh så gott med Djungelvrålsklubbor! Jag lindrar illamåendet med Tyrkisk Peber, mums!

    Håller tummarna att det blir ett plus för dig!

  2. Det är så roligt att se hur liksom lugn du känns just nu! :) Att du inte ens stressat upp dig och gått på nålar inför att få veta om ni fått några till frysen tycker jag är helt fantastisk! Jag brukar vara som ett nervvrak inför det tyvärr. :/ Tror definitivt att din positiva attityd är supernyttig, och heja heja de små i livmodern – för jag tror oxå att du är gravid nu! 😉 Massa kramar!

  3. Så tråkigt att se att inget ägg klarade sig till frysen. Håller nu tummarna extra hårt för dina två små korn ❤️

  4. Det där med nattsvettningar är vanligt hos personer mer överaktivt/aggressivt immunförsvar, du har aldrig funderat på att göra en immunutredning?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *