Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 10 och gravid

Ja, jag är GRAVID!!! Vaknade och var jättenervös. Skulle ta ett nytt test. Sitter åter där på toaletten och tjuvkikar på testet. Nej, där syns ju inget. Väääänta!!! Jo nu börjar det synas igen. Vips! Så var det framme. T om lite starkare än igår. Men det är fortfarande svagt. Ska köpa ett digitalt imorgon.

Fick lite ångest igår. Tänk om mensen kommer ändå. Tänk om den inte fattar att det är en bebis där inne och bara forsar ut den lilla stackarn. Nej! Jag får inte tänka så. Det kommer inte hända. Jag kommer antagligen få en liten blödning. Men det är väl helt normalt.

Hela dagen igår skuttade jag omkring på rosa små moln. När jag tittar på sambon fylls hela jag med kärlek. Fan, ursäkta mig, vad jag älskar honom. Han är det bästa som har hänt mig. :) <3

Vad är nästa steg nu? Jag ska till kliniken på onsdag och ta blodprovet. Det kommer väl förhoppningsvis visa plus. Sen då? Kommer de överge mig då? Måste jag då börja fundera på vilken MVC jag vill gå till eller bara tillhör man någon? Jag har ingen som helst aning. Jag är skriven på en vårdcentral där vi bodde innan, ca 20-30 minuters promenad, där finns en. Där vi bor nu finns det ju närmre. Jag borde kanske gå där istället då. Fy vad svårt! Hur vet man vilken som är bäst? Ska man hänga på en vanlig eller kanske på Familjens hus? Ja det vet ju inte ni, för ni vet ju inte var jag bor. Det vill jag helst hålla hemligt ett tag till i alla fall.

Nej nu ska jag försöka sova en stund till. Ska jobba kväll. Vill inte få ont i huvudet. Hade faktiskt inte det igår. Skönt!

20120304-085736.jpg

3 reaktioner på ”Ruvardag 10 och gravid

  1. Måste vara en helt underbar känsla av att få se ett plus.

    Har du fått några grav symptom än?

    Är bara på RD5 nu och är superduper nervös över att inte få ett plus den här gången. Tycker mig ha lite ont i brösten samt att min matlust fortfarande är grymt konstig. Tanken på fet mat få mig att må väldigt olustigt.

  2. Hej! Jag är en ny läsare och det är ju helt fantastiskt detta som händer dig!!! Grattis, grattis, grattis!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *