Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 11

Nu ska jag bara ta Crinonen i två dagar till. Läskigt! Kommer det sköta sig själv sen? Antagligen!!! Läskigt ändå.

Idag är brösten mindre ömma. Känner mig faktiskt inte gravid alls. Fast det kanske beror på att bebis endast är stor som ett vallmofrö. Väldigt liten alltså. Jag har en rolig app där man kan jämföra storleken med olika saker så man får en uppfattning hur litet det är. Jag har många gravidappar ha ha. Det är roligt. Har aldrig kommit så här långt. 3+6. Imorgon är det en ny vecka spännande.

Jag ska köpa ett digitalt test idag efter jobb som vi ska ta imorgon. Åh vad jag längtar efter att få se ordet ”Gravid” med bokstäver och inte ett streck. Spännande! Tänk om jag får ”Inte gravid”. Snopet!

Är det vanligt att brösten helt plötsligt slutar ömma?

2 reaktioner på ”Ruvardag 11

  1. Li: Tack så mycket! Jag ska försöka att inte spekulera så mycket. Har hört att symptom kan komma och gå. Man får väl försöka leva i nuet även om det är svårt. :)

  2. åh vad glad jag blev! har inte haft möjlighet att titta in här då jag jobbat helgen men har undrat så hur det har gått för er! och så roligt att titta in här och se att du är gravid! precis vad jag trodde.
    GRATTIS till ER!

    angående bröst som slutar ömma vill jag inte säga vad som hände mig då, vill inte ens tänka på det och vill egentligen inte alls oroa er.
    men jag tror att symptom kan komma och gå lite, det tror jag.

    oroa dig inte, klart att guldägget stannar, det är ju snart påsk och påsken varar ända fram till julen! så det så, eller kanske okt/nov i ditt fall!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *