Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 13

Torsdagens inlägg blev också lite försenat.

Jag vaknade och kände mig mer gravid igen. Vilken berg och dalbana detta är alltså. Brösten ömmade och illamåendet var där.

Jag blödde ingenting på halva dagen. Bara bruna Lutinusrester. Det gjorde mig väldigt lugn. Men sen vid 15-tiden så började det komma rött igen. Jag hatar det. Vid 16 började det mola så där mycket igen så jag blev rädd för att det var kört. Men försökte ändå tänka på att jag faktiskt hade rätt ont de första veckorna med Edda också. 

Illamåendet höll i sig och jag kände mig trött och orkeslös. Kan få cravings helt plötsligt över något. Igår var det pizza. Så det fick det bli. Max och Hjördis är bortskämda redan nu och får det de vill ha.

  
Jag har skaffat mig ett digitalt graviditetstest från ClearBlue. Det tänker jag använda på lördag. Detta kommer från Graviditetskollen. De har fri frakt och så får man det direkt hem i brevlådan. Perfekt när man är lite lat som jag. 

Jag har börjat få lite huvudvärk. Den ligger där och molar. Det känns som när migrän är på gång men det händer inget mer än så. Jag har fortfarande inte haft någon migrän. Det får jag alltid när jag ruvar annars. Undrar vad det beror på? Det kanske bara är bra? Fast jag har även haft det när jag varit gravid. 

7 reaktioner på ”Ruvardag 13

  1. Hej Libra! Jag blödde av och till under hela min första graviditet (började tidigt) men ut kom en frisk och glad pojke. De kunde aldrig förklara varför jag blödde, ibland bara blöder man utan att något är fel! Kanske sköra slemhinnor som du själv säger. Fast då borde jag väl blött andra gången också men då kom inte en enda droppe. Alla graviditeter är unika helt enkelt. Men molvärken känner jag igen, den kom snabbt och höll i sig, båda gångerna. Det kan ju vara ett tecken på att livmodern växer. Och positivt att du känner dig gravid! Och plusset dessutom!! Massa goda vibbar, jag håller båda tummarna. Du ska se att det här kommer att gå vägen! Kram

  2. jag blödde iofs inte men jag hade molvärk dagarna innan testdag så trodde det var kört. e i v. 29 nu :)

  3. Vad duktig du är Libra!
    Jag förstår vilken psykisk terror det är att vänta…och vänta… Men jag håller alla tummar för er!!!
    Jag ska förhoppningsvis bli ruvare på eftermiddagen idag. Vi gör en ostimulerad fet. våra embryon frös vi ner på dag 3 2014 och nu är dom tinade och odlade till bladtocyster. Sitter på helspänn och hoppas att jag inte får något samtal från kliniken!
    Heja dig, tänker på dig <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *