Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 13

Igår var vi på kalas. Det skålades i champagne och även jag drack lite. Jag tänkte ju att det var kört.

Jag har resonerat som så att på förra kliniken som vi gick på. Där tog man blodprov tidigare som i tisdags. En dag efter min BIM. Låg inte hcg över 50 då så fick man komma och ta om testet en vecka senare för att se så det ökade som det skulle. Eftersom testerna visar plus när det överstiger 25 så har jag ju sett mig som inte gravid då.

I morse tog jag ett test som vanligt. Ett fult minus igen. Jag kröp ner i sängen igen och kände mig så ledsen. Ångesten var så fruktansvärd. Jag såg mig själv framför mig ligga och gråta hela dagen även om jag har tusen saker som måste fixas.

Mannen gick till jobbet och jag tog fram det förbannade testet igen. Som inte alls var förbannat längre. Där är ett supersvagt streck. Ja ett andra streck. Jag vet att man inte bör rätta sig efter något som syns efter 5 minuter. Men många gånger förr har Testlagrets test visas plus när dem torkat, och det har stämt. Nu använder jag Graviditetskollens. De är lite svårare att avläsa så här tidigt eftersom där är ett fönster som skuggar sig själv lite. Men visst fasiken är där ett nytt streck som jag inte sett innan. Tyvärr är det för svagt för att synas när man fotar. Men jag gör ett test. Ser ni det?

20140502-070319.jpg

Förlåt Lilla Stjärna för champagnen igår. Vi säger att vi firade plusset. Fast på ett lite dumt sätt. Det ska INTE hända igen. Promise!!!

Jag var bara tvungen att ringa mannen och berätta. Så nu får han en fin fredag på jobb. Även om de flesta har klämdag och är lediga.

Vågar vi hoppas?

19 reaktioner på ”Ruvardag 13

 1. Jag kan se det andra svaga strecket! Jag håller alla tummar att det blir starkare och att Patrik har gossat in sig där inne för att stanna i 9 månade!

 2. Ser oxå 2 streck!!! Ännu en till som följer din resa men inte kommenterat förut. Håller tummarna att det går vägen!

 3. Så där var det för mig med båda mina barn. Såg bara sträcken i ett speciellt ljus. Det var sånna tester från billiga tester.se , de dyra testen visade ingenting =) Grattis <3 Hoppas verkligen lille plutten stannar där inne nu <3<3<3 Kraaaaam

 4. Jo, jag tycker mig ana något :) Så var det när jag var gravid med Elis, först var testet blankt och när jag kollade igen efter en halvtimme så var det två streck! Och han höll sig kvar så vi hoppas på samma för dig!!!!

 5. Åh. Hoppas hoppas! Jag känner på mig att det lyckas den här gången. Har följt dig sedan din graviditet med Edda. Jag håller tummarna så hårt jag kan! Stora kramar

 6. Jag ser de med:) åh hoppas verkligen de stämmer :) jag testade ju inte plus förens 4a dagar efter bim förra året innan de fick jag minus! Kram

 7. Jag ser också ett streck! :•)
  Kul, jag fick också ett väldigt svagt streck igår. Fast vi har inte mer gemensamt än att vi båda är födda i vågens tecken 1976. Men förhoppningsvis har vi båda en liten en i typ januari!
  Grattis!

 8. Hej, jag ser också strecket och detta har hänt mig flera gånger innan också. Att et svagt streck visar sig först ett bra tag senare och då har jag alltid varit gravid. Jättekul, unnar dig all lycka

 9. Åååååååh vad spännande, jag ser det också och hoppas verkligen att det blir starkare till imorgon!

 10. Grattis! Tjohoooo ☺ Har samma erfarenhet av Testlagrets tester. Testade minus upp till 4 dagar efter bim och sen några dagar då testet blev positivt först efter 5 min. Först en vecka efter bim blev testet positivt inom rätt tid. Nu några månader senare är alla stickor (ja jag har sparat dem ☺) positiva. Jag hann med både afterwork och möhippa med en massa champagne innan testen slog om. Självklart enda veckan på 3 år som jag druckit något starkare än cola. Snacka om ironi.

 11. Jaaa! Jag ser något! Hoppas hoppas!
  Iväg med dig nu och skaffa ett lyxtest!
  (Ett digitaltest)

 12. Ååååh hoppas!!!! Du måste ta ett nytt test senare under dagen och uppdatera här på bloggen. Jag är inne flera gånger om dagen :)

  KRAM
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *