Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 14

Igår kväll mådde jag inte så bra. Fick ett gallstensanfall igen. Blir så trött. Eftersom plusset syntes då så vågade jag inte ta min medicin. Min man fick ringa 1177 och fråga. De avrådde mig att ta den vid tidig graviditet. Så jag fick nöja mig med alvedon. Behöver jag säga att det inte hjälpte så bra?

I natt har jag svettats mängder. Har vaknat flera gånger helt plaskblöt. Såg det som ett bra tecken på en graviditet. Men plusset var i morse som bortblåst. Inte en endaste antydan till ett extra streck längre. Dessutom blödde jag rött. Det kändes väldigt kört och jag blev så ledsen igen.

Men jag hade inte tid att sörja. Det var dags att träffa folk igen. Något som jag har svårt för just nu. Det var inte heller vilka som helst utan en gravid och en nyfödd bebis. Det kändes extra jobbigt idag. Jag blöder antagligen pga ett missfall och ena tjejen sitter och klappar sig på magen. Det måste vara typiskt mig att bli utsatt för det just nu. Jag träffar ju nästan aldrig gravida eller nyfödda nu för tiden. Eftersom jag inte orkar.

Nu är jag hemma igen och känner att jag befinner mig på botten. Jag orkar inte med detta misslyckande. Hur ska jag orka upp? Vad finns det att se fram emot? Förra sommaren var det skönt med en paus. Men jag vill inte ha en paus. Jag vill vara gravid.

Snyft! :(

En reaktion på ”Ruvardag 14

  1. Känner med dig jag blöder som en mens känner mig otroligt misslyckad! Men nu tar jag en paus å planerar bröllop. Jag håller tummarna för dig, ge inte upp!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *