Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 15

I morse vaknade jag åter igen och var kissnödig. Åt lite yoggi och gick och la mig igen. Men kunde inte somna om. Riktigt jobbigt det här. Hur ska man kunna orka med livet om man inte får sova på nätterna? Till slut somnade jag om.

När jag vaknade så kände jag mig väldigt hungrig. Jag brukar vänta med att äta. Vill vakna först. Men det går inte riktigt just nu. Men jag har ett jobbigt illamående som gör mig osugen på mat. Det i sig gör att jag väntar för länge med att äta så jag knappt kan äta pga illamåendet. Ska försöka bättra mig där. Verkar även ha lite magkatarr som ställer till det. Jag har lovat mig själv att inte äta Omeprazol förrän efter vecka 13. Det händer så mycket viktigt de första veckorna. Alla organ som ska bildas.

Idag har vi julpyntat. Ja som kanske resten av Sveriges befolkning. Jag orkade inte alls göra så mycket. Hissen var sönder i trappen så vi fick bära upp julsakerna. Jag bar bara lätt. När vi kom upp kände jag mig helt skakig och konstig i kroppen. Tryckte i mig några Drömmar med skakiga händer och fick sen lägga mig en stund. Blodsockerfall? Jag vet inte. Sen kändes det bättre igen efter ett tag.

Jag har haft ganska ont på en punkt på skinkan idag. Även fram över ljumsken. Jag hade detta på exakt samma tid vid min andra graviditet. Jag vet faktiskt inte vad det kan vara. Fogarna? Nerv? Något som trycker på? Jag sitter nog dumt i soffan. Benen rakt ut.

Brösten har varit lite mindre ömma under dagen för att nu ikväll tokömma igen.

Vet ni? Imorgon gör jag ett tjuvtest. Jag dör av spänning och nervositet. Så vi ses på andra sidan. På gravidsidan hoppas jag. Inte den mörka sidan.

4 reaktioner på ”Ruvardag 15
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *