Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 3

Idag gick jag upp tidigt för att ringa till Vårdcentralen. Prick 8 ringde jag. Kom först till en telefonsvarare. För tidig! Testade igen. Tut tut tut klick! What? I en timme gjorde det så. Så många ringde så att jag inte ens kom fram. Lite senare kom en annan telefonsvarare som sa att det var många som ringde just nu och att man fick försöka senare. Helt galet! Så det blev ingen akuttid idag. En vanlig tid lär man inte få på två veckor eller något. What to do? Jag sjukskrev mig ändå. Jag gör ett nytt försök imorgon.

Under dagen har jag mått lite bättre än igår. Men känner ångest så fort jag ska gå utanför dörren. Men gjorde det ändå för var tvungen att hämta mina nya test. När jag gick blev jag väldigt andfådd och det värkte på vänster sida. Säkert äggstocken. Något annat nytt är att jag drömmer väldigt intensivt och verklighetstroget. Som att jag träffade 2 olika läkare som gjorde narr av mig. Det var så verkligt så att jag knappt vågade ringa. Jag svettas även när jag sover. Dessa 2 symptom har jag känt de andra gångerna innan också. Är det bara Lutinus?

Inget nattkissande ännu i alla fall. Det har varit mitt stora symptom vid graviditet. Men det lär dröja någon dag till.

Imorgon ska jag till kuratorn för första gången på länge. Kan en kurator sjukskriva en?

4 reaktioner på ”Ruvardag 3

  1. Vi känner ju inte varandra, men vill bara ge dig en stor kram så här över cyberrymden. Hoppas du får den hjälp du behöver! Under tiden sitter jag här hemma med mitt synarel och håller tummarna för er!

  2. Nej, endast läkare (psykiatriker är spec.utbildad inom psykiatri), varken kurator, psykolog eller terapeut kan sjukskriva.

  3. Hur gick det med äggen? Blev det några till frysen? :) Och nej, endast läkare, och därmed psykologer, kan sjukskriva.

  4. Vet att det varit stora bekymmer med telefonväxlar inom regionen (och en del andra företag) idag. Så kanske är det därför du inte kom fram. Hoppas det går bättre imorgon.
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *