Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 5

Tiden går framåt. Men låååångsamt framåt. Jag måste försöka hitta på saker att göra om dagarna. Små roliga projekt. Som idag ska jag nog så lite chili. Skulle vara kul att ha ett gäng på balkongen.

I morse när jag vaknade så kände jag hur det molade väldigt mycket utmed sidorna. Något som suttit i hela dagen. Som ett drag i ljumskarna. Detta har varit ett graviditetssymptom innan. Så hoppet har ökat lite. Men jag ropar inte hej ännu. Blir ofta ledsen och känner mig uppgiven. Jag väntar på att behöva gå upp och kissa om nätterna. Det har inte hänt ännu. Sen väntar jag på en dundermigrän. Jag kommer inte att vara gravid om jag inte får den. Den borde komma mellan idag och på lördag. Kanske ev söndag också. Jag känner mig också väldigt andfådd fortfarande. Vet inte om det är mitt dåliga mående eller att stjärna har fäst.

Idag har det gått så lång tid så jag fick öppna ett nytt paket Lutinus. Sen har jag bara ett kvar. Undrar om jag kan få mer utskrivet. Fast det skulle ju såklart vara skönt att vara utan.

I natt drömde jag en annan knasig dröm. Jag drömde om en tjej som också höll på med IVF. Jag skulle hem till henne och kikade igenom hennes Facebook innan. Då såg jag att hon var gift med en gammal klasskompis till mig. Min allra första pojkvän som jag pussat på. Ha ha! Varför drömde jag om honom? Det var ju i fyran. Ha ha! Sen i morse när jag vaknade så hade jag fått ett fint sms av min fina vän. Hon hade drömt att jag fick ett starkt och fint plus. Jag hoppas det var en sanndröm!!!

Idag fick jag ett brev från läkaren som opererade mig. Jag hade tydligen något förhöjda levervärden nu helt plötsligt. Jag tog blodprov efter helgen då jag hade gallkramper. Låter inte så bra. De var bara något förhöjda så inget farligt ännu. Men jag ska ta om snart igen. Börja inte bråka nu, dumma lilla sten.

Känner jag inte av lite migrän nu? Jag måste sluta analysera och läsa om tidigare försök!!! Blir galen!!! 😉

Glöm inte tävla på: http://minbebis.com/blogg/libra/tavling/

Tack & hej!

4 reaktioner på ”Ruvardag 5

  1. Hej! Måste villigt erkänna att jag aldrig läst en blogg, har aldrig förstått det där 😉 Kom ändå in på din av en händelse och nu är jag inne här varje dag. Du får mig att tänka positivt! Är en tjej som genomgått 3 ”ej lyckade” IVF på RMC i Malmö för ca 2år sedan och nu ska vi eventuellt ge oss på privat, vet dock inte om jag har modet. Vill bara säga att jag håller alla tummar och tår för din lilla stjärna. Fortsätt att blogga för du gör skillnad för oss som sitter med många tankar och funderingar och av någon anledning tror att vi är ensamma när alla runtomkring är gravida. Trevlig Helg!

  2. Håller tummarna för dig & hoppas att det går vägen för er denna gången! Själv ligger jag en dag före dig i ruvningen :)

  3. Hej och tack för en underbar blogg:) Jag blev också ruvare på påskafton och håller på att bli tokig av allt googlande om symptom. Tror faktiskt jag googlar 1 gång var 5 minut (vilket ledde mig hit.) Blir lite full i skratt när jag läst om dina senaste ruvningsdagar då det lika gärna kunde vart jag som skrev det. Har haft lika dana symtom som du har dock aldrig vart gravid så vet inte vad som är proggisarna eller ev graviditet. Börjar nog faktiskt bli lite smått galen här hemma man vill ju veta nuu eller helst igår, men man får spekulera ett tag till :) Mvh Jessica
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *